q Semester 3 - PUMA Academy

Introductie

Op 27 maart 2022 vond alweer de derde editie plaats van de PUMA Academy; deze keer in Tolhuistuin aan het IJ in Amsterdam. Op deze prachtige locatie vonden drie gratis fysieke masterclasses plaats met het thema ‘Mental Growth: ontketen de beste versie van jezelf’. De drie fantastische experts van deze editie deelden hun kennis en eigen ervaringen met veel passie en plezier. Tijdens de masterclasses leerden we meer over onderwerpen als patronen doorbreken, zelfliefde en hoe je je hoofd en je hart met elkaar laat samenwerken.

Aftermovie

Puma-Dani-Jašarević-en-Lizzy-Blijleven-b&w

Over Dani Jašarević en Lizzy Blijleven

Niet alleen op social media worden filters gebruikt. Ook in je brein! In deze Masterclass leer je wat dit betekent voor jou en hoe je hier je kracht van kunt maken. Neem afscheid van oude patronen die jou niet langer dienen. Beheers je mindset en creëer nieuwe gewoontes die bijdragen aan jouw mooiste leven.

In 2014 richtten Lizzy en Dani FITGIRLS op met een missie: vrouwen inspireren en helpen om de regie van hun welzijn en geluk in eigen handen te krijgen. Beiden zijn gecertificeerd NLP Coach en onlangs ging hun Fitmind Academy live om zo hun enorme passie voor persoonlijke groei verder te kunnen delen met de wereld.

Moreira Paskald

Zelfliefde is een veel gebruikt begrip maar hoe ziet de reis naar zelfliefde er nou echt uit? Hoe herken je een tekort aan zelfliefde en welke praktische stappen kan je nemen om dichter bij zelfliefde te komen. Hoe geef jij je grenzen aan en hoe ga je om met je minder goede kanten? In deze Masterclass leer je jezelf omarmen, wat zelfliefde betekent voor jou, hoe je er bewust verandering in kan brengen. Alles om tot de beste versie van jezelf kan komen.

De missie van Moreira is het coachen van mensen die zichzelf opnieuw willen uitvinden en ze te begeleiden naar de ultieme vorm van zelfliefde. Daarvoor richtte ze haar bedrijf Selflovejourney op waar ze personal coach en selflove & relationships expert is.

Puma-Dani-Jašarević-en-Lizzy-Blijleven-b&w
Puma-Dani-Jašarević-en-Lizzy-Blijleven-b&w

Daphne Feller

Heb jij het gevoel dat je altijd ‘aan’ staat? Vind je het lastig om de juiste keuzes te maken en raakt je hoofd regelmatig overspoeld? Zeker in deze onzekere tijden is dit een veel voorkomend fenomeen. Hoe krijg je nou echt rust in je hoofd? En welke rol speelt je hart in dit verhaal? Na deze masterclass zul je nieuwe kennis en inzichten hebben opgedaan, die ervoor zorgen dat je het beste uit jezelf kunt halen, je persoonlijke groei kan maximaliseren en je mentale weerbaarheid kan vergroten.

Naast haar werk binnen BrainExplainers verzorgt Daphne coaching via het NeuroLeadership Institute. Ook is ze auteur van het boek Brein Hart Zijn.