Lizzy en Dani

Niet alleen op social media worden filters gebruikt. Ook in je brein! In deze Masterclass leer je wat dit betekent voor jou en hoe je hier je kracht van kunt maken. Neem afscheid van oude patronen die jou niet langer dienen. Beheers je eigen mindset en creëer nieuwe gewoontes die bijdragen aan de beste en mooiste versie van jouw leven.

Moreira

Zelfliefde is een veel gebruikt begrip maar hoe ziet de reis naar zelfliefde eruit? Hoe herken je een tekort aan zelfliefde en welke praktische stappen kan je nemen om dichter bij zelfliefde te komen. Hoe geef jij je grenzen aan en hoe ga je om met je minder goede kanten? Leer jezelf omarmen, leer wat zelfliefde betekent voor jou. Alles om tot de beste versie van jezelf kan komen.

Daphne

Heb jij het gevoel dat je altijd ‘aan’ staat? Vind je het lastig om de juiste keuzes te maken en raakt je hoofd regelmatig overspoeld? Hoe krijg je nou echt rust in je hoofd en je brein? En welke rol speelt je hart in dit verhaal? Doe nieuw kennis en inzichten op die ervoor zorgen dat je het beste uit jezelf haalt, je persoonlijke groei maximaliseert en je mentale weerbaarheid kan vergroot.