Introductie

In 2019 vond de eerste editie, en daarmee de kick-off, van de PUMA Academy plaats. Drie verschillende experts faciliteerden ieder drie gratis online masterclasses waarin ze hun kennis en persoonlijke ervaring deelden met alle deelnemers. Tijdens deze masterclasses leerden we meer over onderwerpen als het omgaan met stress, prestatiedruk, onzekerheid en een gezonde werk-privé balans.

Aftermovie

Puma-Dani-Jašarević-en-Lizzy-Blijleven-b&w

Shelly sterk

Shelly Sterk is een TV presentatrice, bekend van o.a. RTL Boulevard, Galileo, Expeditie Robinson en Shownieuws. Na haar studie aan de School voor Journalistiek in Utrecht en de filmacademie in New York, startte Shelly Sterk haar eigen productiehuis: Sterk Media. Als TV presentatrice en ondernemer stipt Shelly vanuit haar ervaringen diverse onderwerpen aan als: prestatiedruk, hoe om te gaan met onzekerheid, wat komt erbij kijken om een carrière op te bouwen en nog veel meer!

Froukje Bouma

Froukje Bouma is één van de bekendste vrouwelijke independent artist managers en vertegenwoordigt voornamelijk hiphopartiesten zoals Joost Klein, Jiri11, S10, en Linde Schöne. Ze werkte eerder succesvol voor SPEC waar zij o.a. het management van Ronnie Flex, Famke Louise, StukTV en Nesim el Ahmadi verzorgde. Froukje werkt ook als festivalcoördinator voor verschillende soorten muziekfestivals, haar meest recente project.

Puma-Dani-Jašarević-en-Lizzy-Blijleven-b&w
Puma-Dani-Jašarević-en-Lizzy-Blijleven-b&w

Suzan Kuijsten

Suzan Kuijsten is één van de bekendste stressdeskundigen van Nederland. Ze praat er geregeld over in de media, schrijft er columns over, heeft er twee boeken over geschreven, geeft er lezingen over, trainingen, workshops, adviseert er grote en kleine bedrijven over, zat in het bestuur van de International Stress Management en heeft er soms (ongewild) belachelijk veel ervaring mee in haar privéleven. Stress is Suzan’s grote passie en ze is nooit uitgeleerd.