Introductie

Lorem ipsum dolor sit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer tempor tortor lectus, sed malesuada nunc tincidunt sed. Phasellus semper, lacus vitae tempor gravida, nibh orci sollicitudin nisi, ut euismod tortor velit vitae ex. Etiam faucibus quis velit in dignissim. Proin sem sapien, placerat quis sem et, pulvinar rutrum elit. Sed ornare at risus id bibendum. Proin accumsan congue augue, nec dignissim nisi feugiat a. Proin tincidunt lectus id purus accumsan consectetur. Vestibulum sit amet diam tellus. Nam et nisi laoreet arcu volutpat tempor.

Meaningful Leadership

Masterclass 1: Breaking down the system.

Hoe werkt het systeem van ongelijkheid? Waar zitten de flaws? Hoe kun je hier alert op zijn? Hoe kun jij bijdragen aan een systeem van gelijkheid?

Masterclass 2: Think big: Finding your purpose.

In het leven worden we op verschillende manieren uitgedaagd. Misschien ga je op dit moment door een moeilijke fase. Of je bent er net uit. Of je hebt tot nu toe een vlekkeloos leven gehad. Om steeds de energie te kunnen vinden om door te gaan in je privéleven, tijdens jouw studie of op de werkvloer, heb je een groter doel in jouw leven nodig. In deze masterclass ontdek je wat jouw doel en purpose is. Maar let op. Er zit een kans in dat je ontdekt dat je eigenlijk niet goed op je plek zit (hiermee bedoelen we niet de masterclass;-))

Masterclass 3: Be the Impact. 

Je hebt mensen die wachten totdat alles vanzelf verandert. En je hebt mensen die zelf de verandering zijn. De laatste categorie zijn de betekenisvolle leiders. In deze Masterclass werk je aan jouw persoonlijke impact plan: wat wil je veranderen en waarom heb je al ontdekt tijdens masterclass 1 en 2. En nu is het tijd om jouw puzzel te leggen: connecting the dots. En dit allemaal op jouw manier. #doyou remember?!

Picture by ©KIRSTENVANSANTEN

Over Hanane

Net als haar favoriete chocolademerk is impact strategist Hanane crazy about chocolate, serious about people. Haar grotere doel is zorgen dat er straks een woke generatie is die de arbeidsmarkt domineert. Zodat de echte veranderingen die er nodig zijn voor sociale, economische en ecologische gelijkheid doorgevoerd en geborgd worden. Dat corporates meer doen dan alleen een goed product of dienst leveren. Dat ze hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Niet omdat het pr-technisch ideaal is, maar omdat ze dit de huidige en toekomstige generaties verschuldigd zijn.

Dat de woke generatie aan de deur klopt is duidelijk. Jij bent hier onderdeel van. Of de corporates en organisaties hier klaar voor zijn? That is up to them. Als je maar graag wilt is er altijd ruimte voor change. Dit vraagt wel om betekenisvol leiderschap van de professionals die deze generatie straks ontvangen op de werkvloer én dit vraagt om het afbreken van een systeem waar ongelijkheid in verweven is. Voor Hanane is dit steeds weer een grote puzzel die ze mag leggen. En dit geeft haar energie.

In de masterclassreeks van Hanane – Meaningful Leadership – word je in drie stappen klaargestoomd om een betekenisvolle leider te worden: van je eigen ontwikkeling of van een groep mensen die met plezier voor jou willen werken. It’s up to you. Zolang je haar maar het volgende belooft: never let small minds convince you that you think too big. #doyou