“She Moves Us” – Dua Lipa en PUMA brand ambassadors eren women who move the world

 

PUMA lanceert ‘She Moves Us’ om vrouwen ‘who move culture en sports forward’ te eren. Het merk heeft de top van haar female brand ambassadors bij elkaar gebracht om vrouwen over de hele wereld te inspireren. Met niemand minder dan superstar Dua Lipa zal PUMA over heel 2021 motivational content droppen waaronder talks, video’s en interviews met de vrouwelijke rolmodellen.

 

“Het delen van succesverhalen maakt deel uit van het veranderen van de status quo, vooral op gebieden als sport en entertainment waar prestaties van mannen vaak meer aandacht krijgen” aldus Dua Lipa.
“Vrouwen zijn op zoveel gebieden al goed bezig en het vieren van hun prestaties is super exciting en empowering. Het moedigt ook beginnende talenten aan om stappen te maken! Daarom ben ik zo dankbaar voor PUMA ik een rol mag spelen in de ‘She Moves Us’ campagne. We kunnen nu de wereld laten zien wat we allemaal kunnen!”

“She Moves Us” vertelt het verhaal over wat onze vrouwelijke ambassadors inspireert, door welke vrouwen ze geholpen zijn, hoe ze uitdagingen in hun persoonlijke en werk leven hebben aangepakt en hoe ze de top hebben bereikt in hun werkveld. Door het verbinden van deze ambassadors met vrouwelijke consumenten over heel de wereld, creëert PUMA een globaal netwerk waar gepraat wordt over issues die belangrijk zijn voor girls en women over de hele wereld.

Supermodel Winnie Harlow en actrice, model en activiste Cara Delevingne maken ook deel uit van de “She Moves Us” campagne. Nog een aantal deelnemers zijn PUMA atleten Skylar Diggins-Smith (WNBA), Lexi Thompson (golf), Nikita Parris (voetbal) en Yaroslava Mahuchikh (hoogspringen). 

“She Moves Us” motiveert jonge vrouwen tevens door PUMA’s samenwerking met Women Win, een wereldwijd vrouwenfonds dat sport gebruikt om gender equality te verbeteren from the bottom up. PUMA zet haar communicatiekanalen in om deze beweging wereldwijd te ondersteunen onder de aandacht te brengen. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Atzuzvg3Xhw